Vakbekwaamheid Ondernemers

De voorbije jaren zullen onze gewoontes op brute wijze hebben veranderd, zowel in de professionele als in de particuliere sfeer. Ondanks veel gezondheidsmaatregelen, veel activiteiten en trainingen in rust en telewerken, beïnvloedt het coronavirus ons nog in 2023.

Door de pandemie kwam het gebruik van digitale middelen wel in een stroomversnelling. Om toekomstige ondernemers te laten profiteren van de professionele capaciteit heeft ICB modules van het type E-learning ontwikkeld voor de ITLB-opleidingscyclus. U krijgt dus de mogelijkheid om de cursussen dit jaar op afstand te volgen!

Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om u in te schrijven voor professionele capaciteit! U kunt de brochure downloaden door op de onderstaande knop te klikken.

Let op: 

De inschrijvingen worden afgesloten op 24 januari 2023 om 12 uur, inschrijvingen die na deze datum worden ingediend zullen niet meer aanvaard worden!

De kantoren van ITLB en DIGITACH zijn gesloten tot en met 31 januari. Om meer informatie over de inschrijving te hebben, neem contact op met het ITLB via digitach@itlb.be.


Als u na het volgen van de cursus nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen. We zullen u snel en met veel plezier antwoorden.