Vakbekwaamheid Ondernemers 2022

Het jaar 2020 & 2021 zullen onze gewoontes op brute wijze hebben veranderd, zowel in de professionele als in de particuliere sfeer. Ondanks veel gezondheidsmaatregelen, veel activiteiten en trainingen in rust en telewerken, beïnvloedt het coronavirus nog ons in 2022.

Dankzij de digitale middelen kunnen we echter nog steeds verder leven. Om toekomstige ondernemers te laten profiteren van de professionele capaciteit heeft ICB modules van het type E-learning ontwikkeld voor de ITLB-opleidingscyclus. U krijgt dus de mogelijkheid om de cursussen dit jaar op afstand te volgen!

Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om u in te schrijven voor professionele capaciteit! U kunt de brochure downloaden door op de onderstaande knop te klikken.

Let op: 

De inschrijvingen worden afgesloten op 26 januari 2022 om 12 uur, inschrijvingen die na deze datum worden ingediend zullen niet meer aanvaard worden!

Om meer informatie over de inschrijving te hebben, neem contact op met het ITLB op 02 234 30 10 of digitach@itlb.be


Schrijf u in voor onze e-learning cursussen en vertel ons welke cursussen u wilt volgen

Als u na het volgen van de cursus nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen. We zullen u snel en met veel plezier antwoorden.